HomeStiriHrușcă dă în judecată TAROM

Hrușcă dă în judecată TAROM

Celebrul interpret de colinde ș-atât, Ștefan Hrușcă, a dat în judecată compania TAROM pentru simplul motiv că i-au încurcat o rezervare. Acesta și-a cumpărat în iulie bilete de avion pentru începutul lunii decembrie, atunci când începe treaba, dar la scurt timp după achiziționarea biletelor de avion a fost șocat să constate că rezervarea a fost făcută greșit, pentru luna august.

Ce, doamne ferește, pot să fac eu în România în luna august? Eu vara dorm, nu-mi arde de concerte estivale, plus că lerul pică greu pe caniculă. Dacă nici Fuego nu cântă de la 15 grade în sus, de ce s-o fac eu? Bineînțeles că sunt supărat pentru că toată această tevatură îmi mănâncă din timpul destinat repetițiilor. Nu mi-am mai cântat piesele din februarie”, a declarat Hrușcă.

Reprezentanții TAROM și-au cerut scuze și au menționat că vor face tot posibilul pentru a păstra intactă imaginea lui Ștefan Hrușcă, să nu cumva să creadă românii că acesta vine în țară și în alte perioade ale anului în afară de Crăciun și Revelion.

 

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare