HomeStiriImigranții mexicani din S.U.A. protestează împotriva ridicării vizelor pentru...

Imigranții mexicani din S.U.A. protestează împotriva ridicării vizelor pentru români

Mii de imigranți ilegali mexicani protestează astăzi la Washington împotriva ridicării vizelor pentru români și bulgari. Ieri, Comisia Europeană a cerut Statelor Unite ale Americii să suspende regimul de vize pentru toate țările U.E., inclusiv România și Bulgaria. În caz contrar, diplomații americani care se preumblă pe bătrânul continent se vor trezi că au nevoie de viză ca să aibă voie pe teritoriul U.E..

Toată lumea știe cum e birocrația europeană, așa că americanii s-ar putea să fie obligați să renunțe la vize, fapt care i-a speriat de moarte de mexicanii veniți la muncă necalificată în State. Aceștia sunt îngrijorați că piața neagră de muncă din S.U.A. va fi inundată de români și bulgari, gata să muncească pe și mai puțini dolari. Mexicanii sunt îngrijorați și de rata scazută de natalitate din Estul Europei, care le-ar da un avantaj noilor-veniți. Toată lumea știe că un mexican la muncă în State trebuie să hrănească cel puțin șase copiii, zece unchi, trei mătuși și, uneori, cumnatul condamnat la închisoare pentru trafic cu narcotice. Un român, de exemplu, are mult mai puține guri de hrănit, așa că poate să ceară mai puțin bani la negru și, deci, să le fure cu ușurință acestora slujbele obținute ilegal.

Miilor de mexicani li s-au alăturat, se pare, și câțiva politicieni republicani care au declarat că în S.U.A. sunt deja prea mulți asiatici și că o insuliță mică din Pacific, gen România, nu are ce să-i ofere celui mai puternic stat din lume. Aceștia speră ca președintele Uniunii Europene, regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii, să se răzgândească cu privire la ridicarea vizelor pentru români și bulgari.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare