HomeStiriÎn semn de protest față de Bruxelles, Florin Salam...

În semn de protest față de Bruxelles, Florin Salam își schimbă numele în Florin Mic

După Victor Ponta, și Florin Salam și-a anunțat disponibilitatea de a lupta împotriva birocraților de la Bruxelles care vor să ne interzică bicarbonatul de sodiu din mititei.

În acest sens, el le-a declarat unor apropiați că are de gând să-și schimbe numele de scenă din Florin Salam în Florin Mic, în semn de protest față de atitudinea UE. În plus, el dorește să-și convingă și alți colegi de breaslă să-și schimbe numele, făcând următoarele propuneri: Sorinel Mititelu de Aur, Adrian Micul Minune, Dan Muștar ori Vali Grătar. Din câte se pare, decizia lui ex-Salam, actual Mic, este motivată de relația strânsă pe care manelistul o are cu celebrul preparat românesc. „Mânca-ți-aș gura, păi când eram eu mai necunoscut și nimeni nu arunca cu parai în mine, toți mă plăteau în mici, frățioare!”, i-ar fi povestit acesta unui prieten.

În următoarele sale concerte, Florin Mic va avea și un repertoriu schimbat, printre noile melodii ale sale numărându-se „Of, micul meu!”, „Micii mei minte nu are” sau „Așa sunt grătarele mele”.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare