HomeStiriInterdicția de a o lovi pe Alexandra Stan, introdusă...

Interdicția de a o lovi pe Alexandra Stan, introdusă în noua Constituție

Crin Antonescu a anunțat astăzi o reuniune de urgență a comisiei de revizuire a Constituției pentru propunerea unui nou amendament. Acesta va fi adăugat la Articolul 22, care se referă la dreptul la viață și integritate psihică și fizică. Noul alineat va interzice orice pedeapsă fizică pentru Alexandra Stan.

„Sunt consternat de tratamentul aplicat cântăreței Alexandra Stan de către impresarul, evident băsist, Marcel Prodan. Astfel, împreună cu colegii din comisie am luat decizia de a modifica legea fundamentală a țării în favoarea artistei. De-acum încolo orice atingere fizică adusă persoanei Alexandra Stan va fi un delict constituțional, ca să nu mai avem astfel de situații tragice pe viitor.” De asemenea, „Mr. Saxobeat” ar putea deveni noul imn național, președintele Senatului susținând că este realment impresionat de drama Alexandrei.

Întrebat dacă și alți artiști români vor beneficia de o astfel de protecție în Constituție, Crin Antonescu a zis că trebuie să așteptăm campania de la prezidențiale. O decizie în acest sens va fi luată în funcție de cine cântă la mitingurile sale electorale. Totuși, Führerul liberal ia în considerație și protejarea Rihannei prin Constituție, în principiu pentru că poate.

Exclusiv online

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare