HomeStiriIon Iliescu știe cum putem să-i batem pe greci:...

Ion Iliescu știe cum putem să-i batem pe greci: “Să jucăm cu minerii!”

Eșecul cu 3 – 1 din partida tur dintre România și Grecia a lăsat o mare de microbiști români debusolați și cu ochii în soare cu privire la șansele echipei noastre naționale de a se mai califica la Campionatul Mondial din Brazilia de anul viitor. Cu toate acestea însă, optimist din fire după cum îl știm, Ion Iliescu nu împărtășește această abordare pesimistă, susținând în continuare că românii mai au șanse de a trece de baraj.

“Prinși între sinergia faptelor și meandrele concretului, prea mulți fotbaliști au întinat idealurile fotbalului cu față umană și s-au lăsat păcăliți de stilul de viață capitalist”, ar fi declarat Ion Iliescu weekend-ul trecut, într-un grup de prieteni octogenari cu care face piața. Acesta a mai adăugat că e foarte importantă garnitura de start pe care o va alinia Pițurcă la meciul retur de mâine: “Păi eu când i-am adus pe mineri la București am folosit cele mai bune garnituri posibile”, a continuat fostul președinte al României. În plus, acesta a mai adăugat, mai în glumă, mai în serios, că România ar putea alinia un “prim 11” format exclusiv din mineri, datorită talentului lor de a bate cu precădere oameni de 20 sau 30 de ani, adică vârsta celor care compun lotul Greciei.

Totuși, Iliescu se pare că n-ar fi foarte dezamăgit în cazul ratării calificării. “De-abia aștept Campionatul Mondial din 2022 din Qatar”, a mărturist fostul președinte pe care toată lumea îl bănuiește a fi nemuritor.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare