HomeStiriJustin Bieber a renunțat la Selena Gomez pentru...

Justin Bieber a renunțat la Selena Gomez pentru…

Senzațional și cutremurător pentru tinerii care nici măcar n-au coșuri pe față. Justin Bieber s-a despărțit de Selena Gomez după ce a prins-o că nu-i asculta piesele. Justin a declarat postului Disney Channel că își punea de mult timp întrebări, dar nu credea că Selena-i poate face așa ceva. „Uneori, când ne țineam de mână, îi propuneam să pun muzică și alegeam o piesă, complet aiurea, ceva compus de mine… Imediat îmi spunea că e în perioada aia când nu ne putem ține de mână…”, a declarat cântărețul. Dar pe cine va alege tânărul, luând în consideraţie că s-a documentat foarte mult despre România, doar va cânta aici în anul postapocaliptic 2013.

1. Copănika – tânărul a citit despre Copănika în tabloidele din SUA, ziariștii de acolo fiind impresionați de comportamentul tinerei din Brăila. Conform impresarului, Justin dorește s-o cunoască pe Copănika, pentru el fiind „girlfriend-bodyguard material”. Solistul american vrea să-și acopere două posturi prin această mutare, fiind și el în criză.

2. Carmen Minune – fata cântărețului de manele Adrian Copilul Tată Minune. Citind pe internet că nu-i plac manelele, Justin are speranța că-i place măcar lăutăria house-dance. Din păcate, Carmen n-a auzit de Justin Bieber, ea urmărind doar Diznei Taraf Șanel și Fox Puradei Kids.

3. Margherita din Clejani – pentru inspirație, Justin a recunoscut că se uită la Kanal D, prin satelit, și de ceva timp e captivat de Margherita. Îi place la ea faptul că-i inteligentă fără diplome și talentată fără studii. Se gândește să facă un featuring cu ea.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare