HomeStiriLa cererea BOR, Paștele se repetă

La cererea BOR, Paștele se repetă

Pentru că românii nu au respectat recomandările preoților și au luat lumină în păgânele candele roșii ori cu lumânări prinse în fund de pahar de unică folosință, reprezentanții BOR vor repetarea Paștelui și o mai bună organizare pentru comercializarea candelelor conforme cu cultul creștin-ortodox.

„Este inacceptabil ce s-a întâmplat de acest Paște. Ne-am chinuit să organizăm totul ca la sfânta carte și românii au făcut tot ce au vrut ei. Așa ceva îl mânie pe Domnu’. Am cheltuit bani buni de kerosen pentru avion ca să aducem lumină autentică, am marketizat candelele, iconițele și pâinea cu vin, 1 leu punguța, ca să ce? Românii s-au înghesuit ca la teatru să-și aprindă lumânările păgâne, au uitat de donațiile pentru MallTedrală și au fugit la miel de ziceai că au ținut post şi alta nu”, a declarat un reprezentant al Bisericii Ortodoxe Române.

La cererea Patriarhului Daniel, Paștele se va repeta în al doilea weekend din mai, Preafericitul menționând că va apela la o echipă de marketing și PR din SUA. Pentru început se vor face controale și confiscări, astfel încât nici ceara din urechi să nu mai fie contrară dogmei BOR.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare