HomeStiriMama lui Gâdea se scuză: "Iertați-l, a mâncat stricat"

Mama lui Gâdea se scuză: “Iertați-l, a mâncat stricat”

După ce acum două săptămâni a ieșit la rampă trimițându-i un SMS fiului său, în timpul confruntării acestuia cu Crin Antonescu de la Sinteza zilei, mama directorului de la Antena 3 a decis să intre din nou în atenția publică după ce a comentat, în exclusivitate pentru Academia Cațavencu, ultimul scandal în care este implicat fiul său, cel cu Andrei Pleșu.
Astfel, aceasta a declarat, dezamăgită, că nu se aștepta ca Mihăiță al ei să intre în vorbă și să se certe atât de tare cu oamenii mari. “Până acum se tot certa cu oameni mai mici, ba Victor Ponta, ori Liviu Dragnea, sau Traian Băsescu, dar chiar aici nu mă așteptam să ajungem. Râdea lumea de mine pe stradă atunci când află că eu sunt mama celui care s-a luat de Andrei Pleșu”, ne-a declarat doamna Gâdea. Mai mult, dânsa speculează că impulsurile de golan pe care le-a dezvoltat Mihai Gâdea ar fi avut loc sub influența nefastă a lui Mircea Badea, care l-a făcut să uite de Dumnezeu și să se gândească numai la Băsescu.
Cât privește însă ultimul scandal, doamna Gâdea este sigură că aici a fost vorba despre altceva: “Mai mult ca sigur a mâncat ceva stricat de la domnul Voiculescu, și e țâfnos pentru că îl doare burtica.”

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare