HomeStiriMama Omida şi Baba Vanga sunt studente în practică...

Mama Omida şi Baba Vanga sunt studente în practică la Gândul

Începem să credem din ce în ce mai des în inutilitatea rubricilor de știri și a site-urilor aferente, ca urmare a faptului că s-a descoperit redacția care poate să prezică viitorul la orice moment din zi sau din noapte. Acelaşi tip de fenomen paranormal pare să aibă loc din timp în timp şi pe alte plantaţii, de genul EVZ şi Realitatea şi nu numai.

Jurnaliștii de la Gândul au de mai bine de două săptămâni publicate în site nu doar subiectele de la bac, ci și rezultatele din acest an, deși examenul este în desfășurare. Nu ne-ar mira ca la ei  să găsim „moarte” jumătate dintre vedetele autohtone care au pensie și au trecut măcar o dată până acum pe la Floreasca.

Este o practică destul de populară în redacțiile de știri, în special cele de televiziune, să pregătească dinainte materiale pentru evenimente mari și să le completeze în timp real, însă bunul-simţ spune să le ţii într-un document word pe computer până le vine vremea, nu să bagi oamenii în comă, să anunţi morţi înainte să se prăbuşească avionul sau să dai palpitaţii cohortelor de elevi care nu ştiu dacă vor intra la universitate sau la casting pentru videochat.

În orice caz, îi urăm un sincer „jos pălăria!” specialistului lor în SEO, mai ales pentru că ceea ce face el acum se cheamă „black hat SEO” sau, în limba presei: ȘOCANT! Redacția Gândul trage Google-ul pe sfoară. AFLĂ CUM! Vă spunem noi, indexându-se în motoarele de căutare încă de azi cu știrile de săptămâna viitoare.

Asta… sau iau din nou studenţi peste vară şi acum recrutează din rândul practicantelor de magie albă.

 

 

 

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare