HomeStiriMasterchef, acum și în Coreea de Nord

Masterchef, acum și în Coreea de Nord

Televiziunea națională nord-coreeană a declarat că e capabilă să se înfrunte cu Occidentul imperialist și când vine vorba de emisiuni de divertisment. Unul dintre primele show-uri cu care vor nord-coreenii să rupă gura Vestului este varianta lor autohtonă de „Masterchef”.

Față de variantele care rulează în mai toate țările civilizate ale planetei, „Masterchef: Coreea de Nord” va avea câteva diferențe considerabile. În primul rând, în loc de trei jurați, va exista unul singur, dictatorul rotofei Kim Jong-un. De-asemenea, în loc de umilirea publică a concurenților, Kim Jong-un va avea la dispoziție alte mijloace mult mai spectaculoase prin care poate să critice gastronomia supușilor care se vor încumeta să se înscrie în competiție. Acesta va putea să-i împuște cu un AK-47, să-i facă să explodeze într-o mie de bucățele cu bazooka sau, dacă mâncarea este extrem de proastă, să-i numească inamici ai statului și să-i bage împreună cu toată familia, de la copii la străbunici, într-un lagăr de re-educare. Producătorii emisiuni au declarat că prezența liderului-biluță aduce un dramatism care lipsește cu desăvârșire din versiunile vestice ale emisiunii. „Una e să-ți arunce cineva cu farfuria pe jos și să-ți explice cum i-a venit să vomite numai când a mirosit mâncarea la care te-ai chinuit ore întregi şi alta e să fii decapitat împreună cu jumătate din public. Suntem convinși că telespectatorii vor sta realmente cu sufletul la gură în timpul show-ului nostru”, ne-a declarat unul dintre aceștia, pentru o coajă de pâine.

O altă schimbare față de restul emisiunilor „Masterchef” ține de ingrediente. În loc de carne, legume și alte alimente pe care le folosim noi, imperialiștii, în bucătării, concurenții de la „Masterchef: Coreea de Nord” vor trebui să-și pună imaginația la încercare. Ei vor fi nevoiți să facă minuni gastronomice din scoarță de copac, șireturi de bocanc, șobolani în putrefacție sau cuie ruginite, dieta nord-coreeanului de rând.

Alte formate care vor fi importate în Coreea de Nord: „Trădați în dragoste”, în care soții sau soțiile care cred că partenerul lor de viață nu se gândește în fiecare moment la Kim Jong-un îl pot urmări cu ajutorul televiziunii și chiar executa cu mâna lor; „Vocea Coreei de Nord”, în care dacă falsezi o notă ești trimis într-un lagăr de concentrare; „Surprize, surprize”,în care nord-coreenii evadați din dictatura lui Kim Jong-un sunt păcăliți că-și pot revedea familia, când, de fapt, tot ce vor vedea e țeava unui aruncător de flăcări.

 

Exclusiv online

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare