HomeStiriMcDonald`s îi va taxa pe toți cei ce așteaptă...

McDonald`s îi va taxa pe toți cei ce așteaptă persoane în fața fast-food-ului

Conducerea lanțului de fast-food-uri McDonald`s a hotărât să-i taxeze pe toți cei care stau în fața localurilor în așteptarea unor persoane printr-un nou sistem denumit McWait. Estimările acestora au demonstrat că doar cu această taxare mai pot depăși profitul șaormeriilor din țară.

„Nu este normal ce se întâmplă. Cel mai elocvent exemplu este cel al McDonald`s-ului din București de la Piața Unirii. De atâția ani își dau oamenii întâlnire în fața lui, dar nu intră toți. E chiar deranjant să spui “Hai să ne vedem în față la Mec să mâncam ceva la KFC”. Dacă vrei să mănânci acolo să te vezi acolo, pe margine, nu în față. Să nu mai vorbim de domnul cu portavoce ce recită pasaje din Biblie. Odată n-a zis și el între pildele alea “Cum spunea și Iisus în epistola către Corinteni: Intrați de luați hamburger la 3,3 lei”. Așa ceva nu mai acceptăm!”, a declarat un lider al companiei.

De acum înainte, lanțul de fast-food-uri va monta taxatoare în preajma restaurantelor și se va percepe o taxă de 5 lei pentru zece minute. La orice meniu cumpărat în prealabil va exista un discount de 25% pentru așteptare.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare