HomeStiriMihăiță Embrionu`, cel mai tânăr manelist din lume

Mihăiță Embrionu`, cel mai tânăr manelist din lume

După Liviu Puștiu, Sorinel Copilul de Aur și Adi Hobbitul Minune, România a dat naștere unei noi vedete internaționale în lumea manelelor: Mihăiță Embrionu` este considerat ca fiind cel mai tânăr manelist din lume, conform familiei acesta începând să cânte încă din burta mamei.

Specialiștii care au studiat fenomenul au descoperit că maneliștii se nasc în urma unei mutații genetice, existând o modificare pe sistem turbo a cromozomului Y, care intră pe felie cu cromozomul mutant Q7. Acești copii încep să dea din buric încă din burtă și primele cuvinte pe care le rostesc sunt „pentru nașu’ mare, mare, mare, mare…”.

Familia lui Mihăiță a fost foarte fericită să audă că au un copil special, mai ales că-l așteptau pe acesta pentru a completa fanfara pe care au născut-o-n ultimii șase ani. „Suntem încântați de ce iese din noi. Am comandat deja de la Milano un cordon ombilical de aur pentru Mihăiță și moaște din America, să-l asisteze la naștere. Mihăiță nu și-a ales încă un metal prețios pentru a-și adăuga la numele de scenă, dar mergem pe varianta Fier că-i bun la nou-născuți. Sună și bine: Mihăiță Embrionu` de Fier”, a declarat mama copilului.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare