HomeStiriMircea Sandu acuză: "Suleyman Magnificul" conține mesaje subliminale

Mircea Sandu acuză: “Suleyman Magnificul” conține mesaje subliminale

Scandal de proporții înaintea meciului dintre România și Estonia.

Președintele FRF, nașul Mircea Sandu a susținut marți o conferință de presă în care a acuzat postul de televiziune Kanal D și producătorii serialului turcesc “Suleyman Magnificul” că împreună au introdus mesaje subliminale, care s-au derulat săptămâna trecută și ieri seară în timpul difuzării episoadelor. Mai exact, susține Sandu, turcii i-au îndemnat la nivel subliminal pe suporterii români să nu se ducă la meciul de marți seară. Declarațiile președintelui FRF vin în contextul în care pentru meciul de pe Arena Națională nu s-au vândut decât 6000 de bilete.

“Ar trebui ca cineva să se sesizeze, să se ia măsuri, CNA-ul ce face? Am văzut cu ochii mei aseară cum pe rochia Sultanei Hurrem apăreau foarte subtil, la interval de câteva minute, mesaje inscripționate cu “Hai Turcia!”, “Nu te duce la meci”, “Națională de rahat”, “Mircea Sandu sugiuc” sau “FRF=Mafia”, a declarat furios Mircea Sandu.

Pentru a ajunge la barajul pentru CM 2014, România trebuie să învingă Estonia, iar Olanda nu trebuie să piardă în fața turcilor la Istanbul.

Redacția
Redacția
"Academia Catavencu”. Umor Serios. Nu avem tabuuri, nici prejudecati. Criticam si carcotim

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare