HomeStiriMoș Crăciun vrea cetățenie română

Moș Crăciun vrea cetățenie română

Auzind că Finlanda se opune aderării României la spațiul Schengen, Moș Crăciun a declarat că-și mută fabrica de jucării și linia de distribuție în România. Acesta e nemulțumit de decizia numeroaselor state europene și a menționat că până nu se remediază această problemă, exceptând Bulgaria, niciun alt stat european nu va mai avea parte de cadouri de Crăciun. Ba mai mult, nici copiii statelor vest-europene nu se vor mai poza cu Moșu’.

Moș Crăciun a închiriat o cameră într-o pensiune de două margarete din Mamaia și a-nceput deja să investească pentru viitoarele sărbători de iarnă. Pentru început a renunțat la reni, având câteva suspiciuni că-n ei e și puțină carne de cal. A optat pentru o haită de maidanezi, și-n locul săniei a optat pentru un Logan MCV, doar așa, să le dea peste nas nemților nemulțumiți de MCV-ul românesc.

Conform tabloidelor, Moș Crăciun a fost văzut în compania lui Radu Mazăre discutând despre un posibil car alegoric pentru la vară și un aviz de parcare gratuită a mașinii trase de maidanezi pe plajă. Cât despre copiii din România, Moșul a declarat că nu-și face probleme: „Sunt învățați bine. Mai un corn, un lapte, un iPhone și am scăpat de ei”. Un alt avantaj este infrastructura auto din România. Când se vor bloca toate șoselele n-o să-și mai bată nimeni capul că nu ajung tirurile cu sucul preferat al Moșului peste tot.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare