HomeStiriMutare-șoc pe piața media: Badea, Ciutacu și Gâdea pleacă...

Mutare-șoc pe piața media: Badea, Ciutacu și Gâdea pleacă la Fox News

Potrivit unor surse din piața media din România, trei dintre corifeii postului Antena 3 se pregătesc pentru o mutare de senzație. Impresionat de succesul avut în lupta împotriva puterii din țara noastră, postul de televiziune Fox News le pregătește o ofertă șocantă lui Mircea Badea, Victor Ciutacu și Mihai Gâdea.

Din câte se pare, omologul american al ogradei lui Dan Voiculescu mizează pe know-how-ul celor trei vajnici luptători împotriva dictaturii băsiste pentru a-i ajuta în lupta lor împotriva președintelui Obama. Contactați de reporterii noştri, conducătorii trustului Intact au refuzat să confirme știrea, însă au menționat totuși că, începând cu luna mai, vor avea loc schimbări majore în grila de programe a Antenei 3. Deloc surprinzător, rămași fără un motiv de a agita masele de dimineața până seara, cei trei angajați ai lui Voiculescu ar trebui să fie retrogradați, în lipsa unei oferte concrete, la sarcini cu care nu au mai fost obișnuiți de aproape opt ani.

La rândul său, dom’ profesor Dan Voiculescu a refuzat să discute pe larg scenariul cu reporterii Academiei Cațavencu, însă ar fi declarat unor prieteni că, dacă oferta se va concretiza, va fi foarte mândru de discipolii săi. El ar fi adăugat că lupta pe meterezele micului ecran din fiecare seara a lui Badea, Ciutacu și Gâdea împotriva lui Băsescu a fost antrenamentul potrivit pentru ca aceștia să facă senzație, rating și să înflăcăreze masele din America împotriva lui Obama, menționând, de asemenea, că mutarea ideologică dinspre stânga neocomunistă spre dreapta conservatoare a celor de la Fox News nu va fi o problemă pentru niște lingăi profesioniști.

 

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare