HomeStiriNEWS ALERT! Noi comasări la Ministerul Culturii: TNB, SuperBingo...

NEWS ALERT! Noi comasări la Ministerul Culturii: TNB, SuperBingo Metropolis și Vacanța Mare sub același acoperiș

După sărbătoarea publică declanșată de decizia sa de a comasa CNDB, Centrul Național de Artă „Tinerimea Română” și Teatrul de Operetă „Oleg Danovski” din Constanța sub Opera Națională din București, Ministerul Culturii pregătește o măsură similară care va fi, cu siguranță, la fel de bine primită.

Surse inventate de mine din jurul lui Daniel Barbu m-au (dez)informat că se pregătește comasarea Teatrului Național din București, Superbingo Metropolis, HaHaHa Production (Smiley, Alex Velea, etc.) și a reluărilori de pe Kanal D ale emisiunilor Vacanța Mare sub o singură instituție. Aceasta se va numi Teatrul de Comedie Ieftină „Alex Velea” prezentat de Mitoșeru și Cruduța și va coordona toate proiectele culturale ale organizațiilor vizate. Se zvonește că Ion Caramitru deja ar fi aplicat pentru azil politic în Canada.

Într-o conferință restrânsă cu cei interesați, Daniel Barbu ar fi declarat următoarele: „Este încă un pas către înfăptuirea strategiei Ministerului Culturii de a-și balansa bugetul. Ea constă, ca-n orice țară civilizată din Europa, în unirea unor prestatori de servicii culturale care n-au nicio legătură unii cu alții într-o singură structură organizatorică menită să producă numai haos. În acest fel, niciun proiect nu se va înfăptui niciodată, iar Ministerul pe care îl conduc va economisi de o șaormă. Cu de toate, fără îndoială!”

Întrebat dacă nu-i o problemă că o parte din instituțiile propuse spre comasare nu au nici în clin nici în mâncă cu Ministerul Culturii, domnul Barbu le-a recomandat celor de față să facă o excursie la Roșia Montană ca să vadă la fața locului situația disperată a minerilor de-acolo.

Exclusiv online

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare