HomeStiriNoua modă la New York: nunta la cort între...

Noua modă la New York: nunta la cort între zgârie-nori

Newyorkezii au devenit adepții tradiționalelor nunți la cort, între zgârie-nori. Designeri, vedete, politicieni ori oameni simpli, toți vor să-și facă nunta la cort, în plină stradă, blocând artere întregi și încurcând și mai mult traficul din aglomeratul oraș.

Au apărut deja corturi personalizate, ale celor mai importante firme din lume, și ceea ce americanii numesc street wedding adviser. Ikea a lansat chiar un catalog cu corturi, mese și scaune special concepute pentru un astfel de eveniment, obiecte pe care mirii le vor monta singuri înainte de eveniment.

Cu toate că-s foarte mulți oameni deranjați de această nouă modă, ca și de muzica foarte tare pusă de dimineață până noaptea târziu la boxe, nimeni nu se opune, fiind vorba de o tradiție. Una nouă.

Ne-am gândit să facem ceva nou la nunta noastră și nu mai știam la ce să apelăm. Aveam un cort, un sistem audio slab și-o listă cu 200 de invitați. Unde să-i invităm ca să se bucure toată lumea? Așa că am montat cortul pe una dintre străzile importante din New York. Poliția n-a fost împotrivă, singura rugăminte fiind ca atunci când se fură mireasa să nu fie dusă-n Queens”, a declarat un tânăr însurățel american.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare