HomeStiriNu mai are limite! Daniel Barbu a jignit o...

Nu mai are limite! Daniel Barbu a jignit o băbuță care trecea strada

Atacul de ieri al lui Daniel Barbu la adresa bugetului pentru tratarea și prevenirea HIV/SIDA din România se pare că nu a fost un gest izolat. Astfel, după cum ne-a povestit un martor ocular la un eveniment de ieri seara, Daniel Barbu a reușit performanța de a jigni și ataca verbal o doamnă în vârstă care trecea cu greutate strada.

Totul s-a întâmplat, se pare, la o trecere de pietoni din apropierea Palatului Victoria. Aflat în celebra mașină cu luneta spartă de grupurile agitatoare din față de la Club A, ministrul Culturii se grăbea, ne spun sursele noastre imaginare, să ajungă la o conferință despre beneficiile cianurii pentru patrimoniul istoric unde principalii vorbitori erau niște mineri de la Roșia Montană care vor doar să muncească. Deși se făcuse verde la semafor pentru șoferi, drumul lui Daniel Barbu a fost blocat de o băbuțe cu cârje care se grăbea să treacă repede strada. Enervat, se pare că ministrul Culturii a apostrofat-o pe aceasta, pe motiv că ar întârzia din cauza ei la pișcoturile de deschidere.

Conform spuselor martorului ocular, Daniel Barbu a trecut de la “babetă”, la “neo-legionară” “neo-fascistă”, acuzând-o că, din pensia ei, ar putea organiza un festival Șeicspir în Mizil.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare