HomeStiriPalmă morală pentru Cărtărescu! Mircea Badea scoate și el...

Palmă morală pentru Cărtărescu! Mircea Badea scoate și el o carte: „De ce o iubesc pe mă-ta”

Gelos pe scriitorii băsiști de la Humanitas care vând cărți în zeci de mii de exemplare, Mircea Badea s-a decis să execute un șpagat literar care să-i pună cu botul pe labe. În răspuns la succesul volumui „De ce iubim femeile” al lui Mircea Cărtărescu, celălalt Mircea a anunțat ca va lansa și el un best-seller ce se va numi „De ce o iubesc pe mă-ta”.

„Giumbix ăla de Mircea cel Băsist a făcut o tonă de bani vânzând o carte despre femei, ceea ce e ciudat, că el îl iubește pe Băsescu, nu vreo femeie. Cum eu sunt un expert în mamele din lumea întreagă, m-am gândit să scriu și eu o volum care va vinde de zece ori mai multe exemplare decât ciumpalacul de Cărtărescu, ca să-i demonstrez cine se pricepe mai bine la femei și în special la mame,” le-ar fi declarat Badea apropiaților.

Reporterii noștri au reușit să pună mâna pe un fragment din opera lui Mircea cel Antibăsist, pe care îl redăm integral aici: „De ce o iubesc pe mă-ta? Pentru că îți place aroma de Băs, băi portocaliule! Pentru că în pat e îndrăzneață și inventivă, nu din perversitate, ci ca să-ți arate că nu-l iubește pe Băsescu. Pentru că se uită la emisiunea mea – toată lumea se uită la emisiunea mea, nu? Pentru că e bună și moartă, și vie, și între. Pentru că visează la Mircea Badea. Pentru că râde la glumele mele. Pentru că o impresionează când fac șpagatul. Pentru că Brumă nu prea mă mai vrea și m-am săturat să dau autografe pe faianță. Pentru că vrea mușchiu meu lucrat la sală, băi fătălăule!”

„De ce o iubesc pe mă-ta” va fi lansată la editura „Mircea Badea e cel mai tare, i-o dă lu’ mă-ta la planetare”, fondată de curând de vedeta Antenei 3 pentru că nu există editură în România care să poată publica o carte cu atât de mulți mușchi.

Exclusiv online

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare