HomeStiriParcagiii de pe plaje protestează. Radu Mazăre are soluția

Parcagiii de pe plaje protestează. Radu Mazăre are soluția

De la începutul sezonului estival parcagiii de pe litoralul românesc au întâmpinat probleme serioase în a-și exercita meseria. Din cauza umbrelelor de pe plajă aceștia nu mai pot parca nici măcar un Tico.

„Este nedrept ce se întâmplă. Înainte nu erau umbrelele astea masive, băgate adânc în pământ. Veneam dimineața, trasam linia de parcare cu piciorul, puneam o navetă de bere și așteptam clientul. Acum n-am loc de ele. Eu cred că-i ceva ilegal la mijloc pentru că nu poți pune umbrele așa pe toată plaja. Ai cui sunt ăștia dom`le?”, a declarat unul dintre parcagiii revoltați.

Nici turiștii nu sunt prea încântați de aceste schimbări, fiind nevoiți să plătească și parcagiul și cel ce se ocupă de umbrele fiindcă-și lasă mașina la umbră. De asemenea, mulți turiști cu mașini mari au declarat că pe viitor vor alege alte țări pentru sezonul estival fiind de neconceput faptul că trebuie să se deplaseze de la parcare până pe plajă pe jos.

Radu Mazăre are două soluții pentru rezolvarea acestei probleme:

– Un serviciu de ridicarea automobilelor din parcările amenanjate și așezarea acestora pe plajă. „Dacă ți-ai lăsat mașina aiurea, într-o parcare amenanjată, o să fie ridicată și ținută pe malul mării”, a declarat Mazăre.

– Un autocar, ori firmă de taximetrie, ce va lua turiștii din parcare și îi va conduce până-n locul unde vor să-și așeze prosopul.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare