HomeStiriParteneriat strategic între Sorin Oprescu și Coreea de Nord:...

Parteneriat strategic între Sorin Oprescu și Coreea de Nord: iată cum va scăpa Bucureștiul de câinii maidanezi

Cu 65.000 de câini care hălăduiesc pe străzile Capitalei și 16.000 de bucureșteni aflați la locul și timpul nepotrivite după ce au fost capsați de dihăniile pe patru picioare, Sorin Oprescu a luat, în sfârșit, decizia de a începe ofensiva împotriva maidanezilor.

„Dom’le, dă-o-n mă-sa de treabă, ceva trebuie să facem să scăpăm de lighioanele astea”, le-ar fi spus Oprescu unor angajați din cadrul Primăriei București. „Dă-o dreacu, m-a făcut maică-mea dăștept, găsesc io o soluție”, a continuat acesta. Conform informațiilor obținute de reporterii AC, Oprescu a găsit până la urmă o soluție inedită de a scăpa de maidanezi: va importa șase nord-coreeni, câte unul pentru fiecare sector al Bucureștiului. Ideea i-a venit edilului Capitalei după ce a descoperit că, dintre toate statele din lume, Coreea de Nord este singurul care nu are picior de Azorel sau Zdreanță pe străzi. „Phenianul e un exemplu pentru mine, n-au nicio potaie pe-acolo, pentru că i-au mâncat oamenii. Așa că l-am sunat pe Kim Jong-un ăla și i-am zis: „Meștere, îți dau șase șaorme, că la cât de trupeș te văd sigur o să-ți placă, și tu-mi dai șase nord-coreeni”, ar fi declarat Oprescu apropiaților săi. Zis și făcut, iar după ce Liderul Suprem al nord-coreenilor și-a dat acordul, edilul Capitalei îi așteaptă acum pe terminatorii de câini.

Dacă programul va fi un succes, mai multe municipii din România, printre care și Constanța sau Vaslui, și-au anunțat interesul pentru o asemenea soluție inedită.

Exclusiv online

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare