HomeStiriPatru pensionare din Capitală îşi deschid butic de vise...

Patru pensionare din Capitală îşi deschid butic de vise cu hortensii

După propagarea veştii că din ce în ce mai mulţi drogaţi au dat iama în tufele de hortensii din parcuri ca să îşi ruleze un joint, un adolescent şi-a convins bunica şi pe alte trei bătrâne din Capitală să îşi transforme pasiunea pentru grădinărit în business. Acestea şi-au închiriat deja un spaţiu şi au încheiat contracte cu câteva firme pentru a le furniza cele necesare pentru a extinde producţia.

„Mi-a zis nepotul meu într-o dimineaţă că mulţi băieţi din ăştia tineri se duc şi scarmănă hortensiile din parcuri. Nu e frumos aşa. Să le lase în pace, vin la noi, îşi cumpără un ghiveci, sunt crescute frumos, cu îngrăşământ natural. Nepotul meu îmi spune să le vând cu hârtie şi cu chibrituri cu tot, dar nu am înţeles foarte bine de ce, mă lămureşte el până deschidem buticul”, a declarat Mioara Plantureanu, una dintre asociate.

Întrebate dacă sunt la curent cu efectul psihedelic al acestei plante atunci când este fumată, vârstnicele au dat dezaprobator din cap şi au opinat că nu cred aşa ceva şi că lumea e atât de rea şi de neîncrezătoare încât acuză orice tânăr pasionat de flori şi de grădinărit de lucuri necurate.

Până acum, cele patru pensionare au stocuri de 50 de hortensii, însă lucrează de zor să ajungă la cel puţin 80 de ghivece până la deschiderea magazinului.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare