HomeStiriPE SURSE: Viitorul candidat la președinție al PDL este...

PE SURSE: Viitorul candidat la președinție al PDL este un unicorn portocaliu

Deși Adriean Videanu a delarat ieri că, dacă i se va cere, se va sacrifica și va deveni candidatul la președinție din partea PDL (gândidu-se, probabil, că în jurul Palatului Cotroceni calitatea bordurilor lasă de dorit), broscarul pedeleilor, Ioan Oltean, i-a tăiat astăzi macaroana: candidatul nu va fi dezvăluit ca să nu se „uzeze”.

Motivul real este însă cu totul altul. Conform unor surse ale reporterilor Academiei Cațavencu (niște boschetari dubioși care își fac veacul prin aleea Modrogan), PDL-ul se pregătește de un anunț exploziv: vor dezvălui că au reușit să aducă, din lumea basmelor în care trăiesc de ceva vreme, un inorog, acesta urmând să fie candidatul partidului la alegerile prezidențiale din 2014.

Desigur, o asemenea mutare strategică arată faptul că greii din PDL s-au săturat de centauri precum Băse şi vor un candidat pur, precum un unicorn. În plus, la cât de excentric este electoratul nostru, nu ar fi exclus ca, în 2014, România să fie prima țară din lume care are drept președinte un animal mitologic, nu unul politic.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare