HomeStiriPe timp de vară, RATB introduce tramvaiele cu odorizant

Pe timp de vară, RATB introduce tramvaiele cu odorizant

Regia Autonomă de Transport Bucureşti va introduce, din luna iunie a acestui an, vagoanele de tramvai cu odorizante automate. Această investiţie este rezultatul unui proiect al RATB propus ca răspuns la nemulţumirea oamenilor care se spală şi care nu mai suportă să circule pe timpul verii cu mijloacele de transport în comun.

Dispozitivele cu difuzor vor avea senzori de mişcare şi vor da cu spray pasagerii atunci când aceştia trec prin dreptul lor.

„E drept că odorizantele vor fâsâi la oricine, dar asta nu avem cum să controlăm. Dar, în ansamblu, ideea e bună. Vine vara şi, decât să pierdem călătorii cu sutele, mai bine remediem cumva problema, nu? Şi aşa poate fac şi ei o economie două, acolo, la parfum. Pe tramvaiul 32 am pus cu iasomie, pe 41 cu miros de crizanteme şi pe 21 cu miros de iarbă, că ăia sunt mai scandalagii şi aşa cică se mai calmează”, a declarat Ariel Bonuxeanu, şef de proiect la RATB.

Vagoanele cu odorizante vor circula din luna iunie până în luna septembrie, după care vor fi înlocuite cu vagoanele vechi, dacă până atunci nu sunt gata tramvaiele de iarnă cu căldură şi apă caldă.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare