HomeStiriPentru a se simți ca acasă, timișorenii din București...

Pentru a se simți ca acasă, timișorenii din București vor primi și ei câte un palmier de jucărie

Pentru că Banatu-i fruncea și Timișoara e fruncea fruncii, primarul orașului de pe Bega a decis să-și transforme urbea într-un veritabil Los Angeles, astfel încât a decorat străzile cu 40 de palmieri pentru care a scos din buzunare 10.000 de euro și a mai pus și 18 polițiști locali să-i păzească.

Vizibil afectat însă de o scrisoare de protest primită de la un expat timișorean din București, care se plângea de faptul că în loc de palmieri are de-a face cu rahați de câini și scaieți pe străzile Capitalei, primarul Robu a decis să le trimită și celorlalți bănățeni care au avut ghinionul să nu trăiască în fruncea României câte un palmier de jucărie dotat cu o zgardă, pe care îl vor putea plimba după ei atunci când au treabă în afara casei.

În plus, același primar al Timișoarei a anunțat și decizia de a semna un parteneriat cu Cristian Piedone, primarul sectorului cu cei mai mulți palmieri din București. Din câte se pare, există toate șansele ca, în viitorul apropiat, Sectorul 4 să-și schimbe denumirea în Mica Timișoară.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare