HomeStiriPiedone va face operație de micșorare a sectorului

Piedone va face operație de micșorare a sectorului

De când se știe, Piedone a avut mereu probleme cu gabaritul. Când au deschis primul McDonald’s în România, s-a folosit de funcţia de inspector OPC pentru a le verifica produsele timp de o săptămână, fără pauză de toaletă. Ajuns spaima băbuțelor care vindeau mărar expirat prin piețe, a fost nevoit să suporte porecla acestora, Piedone, fericit că doamnele nu auziseră de King Kong, Jabba the Hutt ș.a.m.d. Oare cum ar fi sunat numele lui astăzi? „Cristian Oana Roman Popescu”?

Viaţa lui Piedone s-a schimbat radical după ce l-a văzut pe Iisus într-o strecurătoare. Îi sărise smalţul şi ştiţi cum sunt oamenii în situaţia asta? Văd Iisuşi verzi pe pereţi. De atunci a devenit primar în Sectorul 4, nu mai fumează decât bomboane mentolate şi mănâncă o singură şaormă pe an, şi aia fără carne.

Acum Piedone vrea să scape de  orice surplus, folosind tehnologia apărută şi-n România: cu inel. Va aşeza un inel pe harta sectorului unde domneşte, va trasa un cerc în interior, iar acela va rămâne în subordinea lui. Peste ani, Piedone va fi reamintit ca primarul cu sector tras ca prin inel.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare