HomeStiriPMB organizează Campionatul de Rute Multiple RATB pentru pensionari

PMB organizează Campionatul de Rute Multiple RATB pentru pensionari

Nici bine nu a venit căldura că evenimentele se ţin lanţ în Bucureşti. În acest an, Primăria Capitalei va organiza un campionat pentru vârsta a treia. Competiţia, care va avea loc la finele lunii mai – Campionatul de Rute Multiple RATB – va dura o săptămână, iar premiul cel mare constă într-un cărut de piaţă, ultimul model cu frâne şi modul sport.

La începutul concursului, pensionarii vor primi coordonatele plecării şi cele ale sosirii, cel mai probabil acestea vor fi Cora Pantelimon şi staţia de metrou Preciziei. Aceştia vor trebui să găsească cea mai complexă rută dintre cele două puncte, schimbând minimum opt maşini ale RATB-ului.

Ideal ar fi ca participanţii să reuşească să meargă maximum două staţii cu acelaşi autobuz, tramvai sau troleu înainte să treacă la următorul mijloc de transport. Cel care va găsi cea mai alambicată rută şi va scoate şi cel mai bun timp va fi desemnat câştigător. Premiile se vor decerna în cadrul unui eveniment organizat în parcul Obor.

„Sunt foarte entuziasmat de concursul ăsta. În sfârşit, se face ceva şi pentru noi, pensionarii. Îmi doresc foarte mult să câştig şi deja am început să mă antrenez serios. Competiţia este cam mare, pe tramvaiul 21, de pildă, este o doamnă, care locuieşte în Colentina şi are vechime în domeniu. Am totuşi un avantaj în faţa ei, doamna se cam teme să traverseze pe roşu, dar eu de când am proteza nouă la picior mă deplasez mult mai repede şi cel puţin în două trei intersecţii de legătură voi putea câştiga timp”, a declarat Mitică Vântureanu, pensionar din cartierul Titan.

Premiile se vor decerna în cadrul unui eveniment organizat în parcul Obor. Cei care vor urca pe podium pe locurile 2 şi 3 vor primi câte o reţetă compensată la Aspacardin şi un bax de ceai de sunătoare.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare