HomeStiriPNL va intra în Cartea Recordurilor ca partidul cu...

PNL va intra în Cartea Recordurilor ca partidul cu cei mai mulți vicepreședinți

Ca să nu se mai simtă intimidat de viitorul său fost posibil viitor contracandidat Sorin Oprescu, Crin s-a hotărât să-i ia fața edilului de București. Problema era că între cei doi domni există surprinzător de puține diferențe când vine vorba de politică. Dacă arunci o privire prin București, nu poți să nu te întrebi dacă Oprescu vine la fel de des la serviciu precum Antonescu la Parlament. Ca să nu mai vorbim de discursurile lungi, pline de trucuri oratorice de administrator de bloc și aparițiile dese la Antenele lui Voiculescu.

Cum să-i diferențiezi pe cei doi, atunci? Surse de pe lângă Antonescu ne-au declarat, în exclusivitate, că singurul capitol la care Oprescu îl face pe țarul liberal sunt aparițiile în Cartea Recordurilor. Astfel, pe linie de partid s-ar fi dat directiva ca PNL să devină un partid de recorduri absolute. Ca o primă măsură, s-a hotărât ca PNL să bată toate recordurile la numărul de vicepreședinți cu programul „Azi Stănișoara, mâine toată țara!”. „Dacă se poate să avem mai mulți vicepreședinți decât membri de partid, mai mulți vicepreședinți decât votanți, mai mulți vicepreședinți decât gropi în București, eu voi fi fericit. Promit să modific Constituția în așa fel încât România să nu mai aibă președinte, ci doar vicepreședinte!”, ar fi declarat președintele Senatului într-o ședință de partid petrecută departe de ochii presei.

Sursele noastre ne-au dezvăluit următoarele recorduri care ar putea intra în vizorul lui Crin Antonescu: cea mai mare pernă din lume, cele mai multe transformatoare pe cap de membru de partid și politicianul care-și petrece cel mai mult timp la televizor.

Exclusiv online

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare