HomeStiriProteste pentru Liviu Dragnea în toată țara: mii de...

Proteste pentru Liviu Dragnea în toată țara: mii de zombie au blocat Piața Universității!

Mii de moroi au ieșit pe străzi să protesteze după ce Liviu Dragnea a fost trimis în judecată în dosarul privind referendumul. Cei mai mulți zombie s-au adunat în București la Piața Universității unde au blocat circulația și au început să scandeze împotriva lui Băsescu, Ponta, Crin, RMGC și maidanezi. Conform postărilor făcute de protestatarii din București pe Facebook, aceștia se pregătesc să mărșăluiască prin tot orașul între cele mai importante puncte ale capitalei: Cimitirul Bellu – Cimitirul Ghencea – Cimitirul Oanei Zăvoranu și Crematoriul din Parcul Tineretului.

„Nu se mai poate așa ceva! Vocea noastră nu contează? Ne-am adunat aici, cu mic, mare și incompleți, să urlăm din toată inima ce ne-a mai rămas că nu se mai poate! Liviu Dragnea este nevinovat, ba mai mult, noi toți am votat la referendum fără să fim plătiți nici măcar cu o colivă! Free Dragnea, ăsta este mesajul nostru pentru toți cei ce vor democrație în cimire!”, a declarat un protestatar.

Jandarmii au fost nevoiți să intervină când protestatarii au început să arunce cu brațe și organe într-o dubă de poliție. La această oră moroii se pregătesc de marș și scandează „ieșiți din casă, dacă puteți sălta capacul!”.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare