HomeStiriRăspunsul Rusiei la scutul de la Deveselu: România va...

Răspunsul Rusiei la scutul de la Deveselu: România va primi gaze cu miros de…

După ce americanii și românii i-au sfidat începând lucrările la scutul anti-rachetă de la Deveselu, rușii pregătesc un răspuns care să ne pună la punct odată și pentru totdeauna. Aceștia vor înlocui mercaptanul din gazele exportate către România cu un miros puternic de flatulență menit să le arate românilor de ce e capabilă Rusia pentru a-și proteja interesele.

Serghei Lavrov, ministrul rus de externe, s-a declarat iritat de tupeul românesc, spunând într-o conferință de presă că „le vom arată golănașilor ăstora ce se întâmplă când te pui cu mine, cu băiețașii mei și cu cel mai șmecher boss de boss din toată Europa de Est și Asia, Vladimir Putin. Dacă lucrurile continuă așa, vom pune niște rakeți să-i fure mașina ambasadorului României și s-o lase fără roți într-un cartier de la periferia Moscovei. G’yeah, bă fraierilor!” După ce și-a terminat cuvântarea, Lavrov a însistat să fie primul rus care trage o bășină în conducta care duce gazul către România, de față cu toți jurnaliștii prezenți.

Nu este prima dată când diplomația rusească acționează ca un șmecheraș preșcolar de cartier: cu puțin timp în urmă, Rusia a interzis importurile de vin din Republica Moldova și le-au adus aminte, subtil, moldovenilor că urmează o iarnă grea. Vina vecinilor de peste Prut: vor să adere la UE. Specialiști în relații internaționale au denumit abordarea rusească „copilul bastard al lui Mircea Badea cu Uzzi de la B.U.G. Mafia”. Mulți experți se așteaptă ca diplomații ruși să renunțe la costumul elegant purtat întrevederile cu oficialii din alte state în favoarea hainelor gangsta și a bling-ului, iar imnul Rusiei ar putea fi schimbat cu o melodie rap interpretată de însuși Vladimir Putin.

Exclusiv online

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare