HomeStiriRegele Cioabă revendică brățările dacice

Regele Cioabă revendică brățările dacice

Recent invitat la postul TV Discovery pentru un documentar despre evoluția comunității rrome în Europa, regele Cioabă a declarat că brățările dacice sunt, de fapt, prima atestare a rromânismului în zona de sud-est a Europei. Cercetătorii britanici întăresc afirmațiile lui Cioabă, declarând că în zona Glod s-a descoperit și primul ghiul, un lanț gros de aur și o cravată placată cu diamante și aur alb.

„Noi n-am vrutără să ne spunem părerea până acum, că am zis să fie pace și liniște, să nu crearăm de război. Dar adevărul istoric nu poate fi ascuns: au existat daci, daci-geți, traci, traco-daci, traco-geți, daci-ursari, traco-lingurari, geți-gabori și lăutari. Și ultimele patru categorii erau ceea ce știm astăzi ca țigani. Ăștia avură aur, ăilalți vin și căciuli pe cap”, a declarat Cioabă pentru Discovery.

Noua descoperire realizată în spațiul carpato-danubiano-pontic atestă și existența primului rege rrom, strămoșul direct din arborele ginecologic al lui Cioabă, Regele Samolcse de Aur. Se pare că acesta era adevăratul purtător al brățărilor cunoscute astăzi ca fiind „dacice”.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare