HomeStiriREVOLUȚIONAR! Google îți va indexa preferințele sexuale cu ajutorul...

REVOLUȚIONAR! Google îți va indexa preferințele sexuale cu ajutorul unui Sexbot

Recent, Google a cumpărat Boston Dynamics, o companie de robotică cu multe contracte cu armata americană. Mulți analiști au încercat să-și dea seama ce robot vrea Google să-și construiască, majoritatea fiind convinși că e vorba de un model de Terminator, menit să-i convingă a fortiori pe utilizatorii Facebook să treacă la Google+.

Compania americană a ales, astăzi, să dezvăluie noul său proiect, ca toate aceste zvonuri să înceteze. Se pare că Boston Dynamics va construi pentru noua sa corporație mamă un robot menit să indexeze preferințele sexuale ale utilizatorilor Google. Ideea de bază este ca noul Google Sexbot va vizita casele tuturor oamenilor care au o adresa de Gmail, un cont de YouTube, etc., și va încerca să afle care sunt modurile în care aceștia vor să facă sex. Pentru ca procedura să dea rezultate satisfăcătoare pentru Google, Sexbot-ul va încerca diferite abordări cu subiecții săi până când descoperă care sunt pozițiile, atingerile și orientarea sexuală preferate de aceștia. Utilizatorii Google nu vor avea voie să refuze, fiind obligați de acordul de licențiere pe care trebuie să-l aprobe înainte de a se folosi de serviciile companiei. Clienții mai recalcitranți vor fi imobilizați pe durata procedurii, pentru propria lor siguranță.

„Nimic nu poate să stea în calea angjamentului Google de-a le oferi utilizatorilor săi cele mai bune servicii de căutare de pe Internet. Odată ce preferințele sexuale ale clienților noștri vor fi indexate de motorul nostru de căutare, cu ajutorul noului Google Sexbot(TM), aceștia vor primi rezultate personalizate la un nivel pe care competitorii noștri nu au cum să-l atingă. Google le cere scuze utilizatorilor săi pentru micul inconvenient creat de procedură, dar le promite acestora că tot acest proces este menit ca, la final, să îmbunătățească decisiv experiența clienților,” scrie într-un comunicat de presă al companiei din Mountain View, California.

Exclusiv online

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare