HomeStiriSCANDAL! Senatorul Șova ar fi vrut să accepte mita...

SCANDAL! Senatorul Șova ar fi vrut să accepte mita refuzată de ministrul Șova

Disensiuni în interiorul personalităților multiple ale lui Dan Șova pe tema noului scandal de mită care are în prim-plan grupul de firme Selina. Astfel, proaspăt întors din vizita de lucru din această vară din China alături de premierul Ponta, ministrul Șova a depus o plângere la DNA pe motiv că o firmă mare a încercat să-i ofere o sumă de bani în schimbul obținerii unui tronson de autostradă.

Astăzi însă scandalul a căpătat cote de-a dreptul schizofrenice. Din câte se pare, senatorul Șova este supărat pe ministrul Șova din cauza faptului că a refuzat mita omului de afaceri Călin Roman. “Da, știu, mita era cam mică”, le-ar fi declarat senatorul Șova unor apropiați. “Totuși, sunt vremuri de criză, trebuie să ne descurcăm și noi cum putem. Cât mă gândeam la mita asta o aveam în minte și pe săraca mama. Păi dacă pică proiectul de la Roșia Montană, ea cum mai face bani ca avocată?”, a continuat același senator.

Nu în ultimul rând, senatorul Șova i-a promis ministrului Șova că, dacă vreodată va mai refuza vreo șpagă, indiferent cât de mică, îl va pârî imediat mamei lor, pentru că aceasta i-a crescut oameni descurcăreți, care să facă bani și din pasarele peste DN1.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare