HomeStiriSENZAȚIONAL! Liviu Dragnea scoate morții vii la deszăpezire

SENZAȚIONAL! Liviu Dragnea scoate morții vii la deszăpezire

Sătul de bâlbâielile lui Herr Șova și ale CNADR legate de deszăpezire, Liviu Dragnea a luat o decizie istorică: acesta le-a ordonat tuturor morților și zombilor din subordine să iasă la deszăpezit. Guvernul României avertizează toți cetățenii îngropați în zăpadă să nu se sperie când vor vedea creaturile de coșmar și să nu creadă că au halucinații din cauza frigului. E vorba doar de o echipă specială de morți, care, speră Dragnea, să facă treaba de care subordonații săi în viață nu sunt în stare.

Domnitorul țării Teleormanului a declarat că nu se va mai baza niciodată pe cetățeni vii. A câștigat alegerile cu morții, acum deszăpezește cu morții și, se pare, acesta plănuiește să deschidă posturi în Ministerul Administrației și Dezvoltării Regionale pentru zombii săi cei mai harnici, prin programul „Asistat în timpul vieții, asistent în timpul morții”.

Nu toată ceata de creaturi nesfinte este fericită cu decizia lui Dragnea. Gherghina Floricel, fostă îngrijitoare la o fermă de porci din Teleorman, moartă de cinci ani, sculată din morți de doi ani, ne-a declarat în exclusivitate: „Să știți că în Pactul cu Diavolul semnat de domnu’ Dragnea nu scria nimic de muncă în frig. Mă întreb dacă domnu’ Satan știe care e situația noastră! Eu nu cred că ar fi de acord, mai ales că dânsul nu dorește suflete înghețate în Iad. S-a scumpit gigacaloria, petrol nu prea mai e în lume – o să vedeți ce-o să se supere când o să vadă cum o iau razna repartitoarele de căldură pe care de-abia le-a instalat la cazanele cu smoală!”. În plus, mai mulți zombi ne-au mărturisit, sub acoperirea anonimatului, că le-ajunge frigul în oase mai ceva ca la cei vii, din cauză că mulți au ieșit din mormânt doar cu costumele ieftine de pe ei, bașca, mai lipsesc niște bucăți de carne pe ici, pe colo prin părțile esențiale.

 

Exclusiv online.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare