HomeStiriSenzațional! Manelistul Marian Argint a coclit

Senzațional! Manelistul Marian Argint a coclit

O boală necruțătoare face ravagii pe scena manelelor din România. Cunoscutul interpret Marian Argint a fost lovit de maladia numită „coclitus”, boală care provoacă o degradare rapidă şi ireversibilă a valorii şi talentului. Mai tragic este că această boală a învins legile fizicii şi tinere speranţe ale fenomenului manelistic precum Sorin Copilul de Aur şi Prinţesa de Aur au început să coclească.

Interpreţi cunoscuţi precum Adi Minune şi Guţă au plecat de urgenţă la Viena pentru a se trata de o posibilă cocleală, fiind văzuţi pe Ştrase când strângeau bani. Singurii maneliştii care nu s-au lăsat dărâmaţi de noua boală sunt Florin Salam şi Vali Vijelie. Primul a declarat că „salamul nu cocleşte, şi, oricum, el ca artist e pe alt sistem turbo cu Bregovici”, iar Vijelie a compus o melodie melancolică despre suferinţa colegilor de breaslă, hit intitulat „Totul e cocleală de vânt”.

Oamenii de ştiinţă au declarat că nu au remediu pentru această boală, dar nici nu vor să intervină în procesul natural de selecţie.

 

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare