HomeStiriȘOC! Manifestație împotriva delfinilor gay la Delfinariul din Constanța

ȘOC! Manifestație împotriva delfinilor gay la Delfinariul din Constanța

Un grup de protestatari fundamentaliști ortodocși a pichetat azi Delfinariul din Constanța, după ce doi delfini masculi au fost filmați în timpul unei partide furibunde de amor homosexual. Demonstranții, în număr de 60, au pichetat nu doar piscina Delfinariului, ci unii dintre ei, îmbrăcați în costume de scafandru, au intrat în apă, chiar lângă delfinii păcătoși.

Printre sloganurile pe care le-au afișat și strigat apărătorii valorilor tradiționale de care nu scrie, de fapt, nimic în Noul Testament, se putea regăsi: „Jos, delfinilor gay!”, „Plecați de-aici cu aripioarele voastre homosexuale, cu SIDA cetacee, pătați onoarea sfântului țăran și a sfântului guvid român!” și „Apărați pisicile-de-mare minore de agenda homosexuală!”.

Unul dintre manifestanți ne-a declarat în exclusivitate: „Am venit aici ca să nu-i lăsăm pe copiii noștri să fie expuşi la stilul de viață decadent al acestor animale, al acestor bestii homosexuale! Să se ducă în cluburile lor, nu la delfinariu, de când mă știu nu a înotat dorsală de gay în țara mea, dar, de când au venit ăștia cu manifestațiile lor homo, toate au luat-o razna!”.

Polițiștii prezenți la fața locului nu au intervenit, discutând între ei o problemă cu adevărat importantă: dacă mănânci pești homosexuali, devii și tu homosexual? Am încercat să obținem câteva declarații și de la delfinii implicați în scandal, dar, în afară de a fluiera a pagubă, aceștia s-au abținut să comenteze incidentul.

 

Exclusiv online

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare