ȘOCANT! Adrian Mutu devine părintele Arsenie Coca

de Spock , 20 mai 2014
unnamed

Deși în ultimele zile se tot zvonește că Adrian Mutu este pe făraș de la Petrolul, în urma unui sezon dezamăgitor în care a marcat doar două goluri, se pare că fostul fotbalist de la Juventus sau Chelsea va părăsi echipa fără să fie dat afară printr-o modalitate șocantă: se va călugări.

Surse apropiate fotbalistului ne-au declarat că, după o viață întreagă trăită în păcat, cu droguri, alcool, țigări, femei ieftine, prostituate și mimând fotbalul, Adrian Mutu vrea să continue pe același făgaș, însă de data aceasta pentru a-l găsi pe Dumnezeu. De aceea, după cum ne-au dezvăluit, în exclusivitate, prietenii de pahar ai fostului căpitan al Naționalei, Mutu se va hirotonisi sub numele de Arsenie Coca, și își va trăi restul vieții într-un desfrău sfânt.

Semnele conversiei profesionale și spirituale ale lui Mutu erau clare de o bună bucată de vreme. Din câte se pare, el alegea să le vorbească deseori în pilde colegilor săi mai tineri de la Petrolul. “Într-o zi a venit la mine și mi-a spus așa <<nefiriciți cei săraci de coca, căci a lor nu va fi împărăția cerurilor>>”, ne-a declarat un membru al echipei de juniori din Ploiești.

Loading...

Comentarii

+