HomeStiriȘOCANT! De ce a întârziat să se nască copilul...

ȘOCANT! De ce a întârziat să se nască copilul lui Mircea Badea

Mircea Badea a reușit ieri să devină tată, însă nu fără multe dificultăți. Astfel, după cum ne-au declarat surse apropiate prezentatorului Antenei 3 și a concubinei sale, Carmen Brumă, nașterea băiețelului acestuia a fost întârziată de serioase motive politice.

Oficial, copilul lui Mircea Badea s-a născut după ora 22.00, însă o bună parte a presei mondene din România îl dădea pe acesta născut cu câteva ore înainte. Din câte se pare, băiețelul ar fi vrut să se nască undeva pe la orele 20.00, însă ar fi refuzat cu o tărie de caracter care l-a făcut mândru pe tatăl său să vadă lumina în plină dictatură băsistă pe motiv că medicul obstetrician ar fi votat la alegerile din 2009 pentru președintele Băsescu, iar la referendumul din 2012 pentru suspendarea acestuia nu s-ar fi prezentat la vot. “Copilul ar fi trebuit să iasă undeva pe la ora 20.03, însă atunci când l-a văzut pe medicul său a început să țipe, să urle mai ceva ca tatăl său atunci când vorbește despre Băsescu la Antena 3”, ne-a declarat, în exclusivitate, una dintre asistentele prezente la naștere. Până la urmă, la intervenția lui Dan Voiculescu, spitalul a găsit o doctoriță antibăsistă care să poată să ducă la bun sfârșit nașterea, fapt care i-a liniștit pe cei doi părinți.

Totuși, nou-născutul nu s-a lăsat dator la primul contact cu lumea din afară, și l-a făcut mândru pe tatăl său după ce primul gest al acestuia de când a ieșit din pântecele mamei sale a fost să-l scuipe pe doctorul băsist care ar fi trebuit să-l aducă pe lume.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare