HomeStiriȘOCANT! O adolescentă s-a întors acasă după ce a...

ȘOCANT! O adolescentă s-a întors acasă după ce a plecat de la școală

După cazul elevei olimpice Iulia Ionescu, fata care a fugit miercuri seara din București și a ajuns la o mănăstire în județul Suceava, un nou caz șocant ține capul de afiș pe ecranele televizoarelor din România. În vârstă de 15 ani, Andreea Ionescu, o elevă obișnuită la un liceu obișnuit dintr-un oraș obișnuit s-a întors acasă după ce a plecat de la școală.

Mama fetei ne-a declarat, în exclusivitate, că e în stare de șoc: “Nu înțeleg cu ce am greșit sau de ce l-am mâniat pe Dumnezeu, Andreea e prea cuminte!”. Din câte se pare, doamna Ionescu nu înțelege cum e posibil ca, în contextul în care toți colegii Andreei fie s-au apucat de fumat, de făcut sex în toaleta liceului, ori l-au găsit pe Iisus, fata ei e pur și simplu o adolescentă normală, care are prieteni normali și care își vede de treaba ei. Și diriginta elevei s-a declarat la rândul ei contrariată de această situație neașteptată. “O cunosc pe Andreea de un an deja, și nu înțeleg ce e în neregulă cu ea. Se comportă frumos, are maniere, n-are note mari, dar nici nu e repetentă, nu fumează și are și prieteni cu care vorbește în viața reală, nu pe Facebook”, ne-a declarat diriginta. “E un copil total atipic”, a continuat aceasta.

Cum ne-au obișnuit până acum, televiziunile de știri au preluat deja cazul și vor diseca pe toate fețele cazul Andreei care, după ce va rămâne fără intimitate, va afla că, de fapt, nu e nimic în neregulă cu ea.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare