HomeStiriȘOCANT! Pixelul albastru acuză: „Dinu Patriciu m-a amenințat!”

ȘOCANT! Pixelul albastru acuză: „Dinu Patriciu m-a amenințat!”

Tribunalul București a decis astăzi să-i ia și banii de cafeluță lui Patriciu, declarându-l pe Traian Băsescu câștigător în procesul legat de faimosul pixel albastru. Cazul înregistrării video în care Băsescu lovea un copil a făcut înconjurul presei românești de-a lungul vremii, dar, cu toate acestea, nimeni nu a vorbit cu personajul principal al acestui scandal. Acesta nu este nici Băsescu, nici Patriciu, nici măcar bietul plod violentat de președintele-bătăuș, ci e pixelul albastru, cel mai important aliat al președintelui. Din fericire, faimosul pixel a ales să vorbească astăzi cu reporterii Academiei Cațavencu pentru ca publicul să-i audă povestea tristă.

Cum era viața ta înainte de scandal?

Ca viața oricărui alt pixel, și viața mea era colorată. Mă rog, în funcție de monitor: în 8 biți, 16 biți – depinde. Cel mai mișto o duci pe monitoare de 32 de biți cu rezoluție mare – la cât de mulți suntem acolo, ai foarte multe pixelițe cu care poți să te combini.

Cum de-ai ajuns implicat în filmulețul cu Traian Băsescu?

Știi cum e… anturajul a fost problema! Eram niște pixeli tineri, în căutare de glorie, televizoare HD și photoshopeală dubioasă. Voiam să ajungem pe ecranele tuturor românilor, ceea ce e mai greu în ziua de azi. Ca să ajungi cineva printre pixelii mioritici, ori trebuie să joci în videoclipurile Innei, ori în vreun meci de fotbal, iar astea sunt două lumi foarte dure, „pixel-eat-pixel”, în care pătrunzi greu. Noi am avut ceea ce credeam noi că e un noroc și am ajuns să-l arătăm pe președinte cum bate un copil. Nu știm cine a greșit, cum a greșit și de ce, dar eu am rămas colorat albastru pe viață.

Și ce? E rău să fii un pixel albastru?

Păi, am ajuns o rușine între pixeli – nu mă mai bagă nicio pixeliță în seamă, sunt admis doar în clipuri porno cu grase îmbrăcate în lenjerie albastră! Sunt un pixel aproape mort, ce să mai spun! Dinu Patriciu chiar m-a amenințat că mă face un pixel maro dacă vorbesc. Nu vrei să știi ce imagini au nevoie de pixeli maro – e ca și cum ai lucra la Antena 3. Am fost asigurat de judecători însă că nu sunt în niciun pericol. Apropo de asta, știi ce monitoare vechi au ăștia la Tribunal? Nu credeam că o să mai ajung vreodată pe tuburi catodice…

Să înțeleg că ții cu Băsescu… Cum ai votat la referendum?

Dom’le, ți se pare că sunt un pixel portocaliu? Ăștia au profitat de mine amândoi. Și pentru ce? Un leu. Atât a ajuns să coste viața unui pixel în ziua de azi!? Și ceea ce nu știi e că, în România cel puțin, pixelii nu au drept de vot! Eu sunt un pixel de stânga liberală, nici măcar nu am cine să votez în țara asta.

Acum că povestea ta va fi cunoscută de toată lumea, crezi că se va schimba ceva în bine?

Tot ce sper e ca românii să-și dea seama că pixelii sunt și ei oameni care merită să fie respectați, nu folosiți pentru tot felul de aberații gen Capatos, Cancan sau „2 Girls – 1 Cup”!

 

Exclusiv online

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare