HomeStiriSTUDIU: Într-o lasagna se găsesc doi cai frumoși. Maxim...

STUDIU: Într-o lasagna se găsesc doi cai frumoși. Maxim șase

Departamentul de cercetare al Academiei Cațavencu a întreprins un studiu care i-ar face până și pe fizicienii de la CERN să-și care pumni cu picioarele de rușine: a încercat să afle câți cai pot fi găsiți, maximum, într-o lasagna. Și, da, a reușit!

Desigur, într-o primă fază au fost colectate probe de lasagna din Marea Britanie și trimise la analize în laboratoare specifice, însă rezultatele primite nu au fost concludente. De aceea, am considerat că ar trebui să consultăm un expert în materie de cai: pe domnul Gabor Gabor, sau, pe numele său de scenă „țiganul 6 cai”. „Nu dau cu seamă ce întrebare e asta”, ne-a declarat Gabor Gabor atunci când l-am întrebat câți cai pot fi găsiți într-o lasagna, însă a notat că „o lasagna trebuie să fie cistită”. După ce a înțeles însă la ce ne referim, Gabor ne-a confirmat așteptările: „Într-o lasgana pot fi găsite doi cai frumosh. Maxim șase!”.

După ce le-am transmis rezultatele noastre și autorităților britanice, se pare că englezii, impresionați, doresc să-i ofere „țiganului 6 cai” un loc de frunte ca cercetător la un institut alimentar din Londra.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare