HomeStiriStudiu irefutabil: Mircea Badea e asexual

Studiu irefutabil: Mircea Badea e asexual

Cercetătorii britanici, singurele persoane în care are încredere toată planeta, au descoperit a patra orientare sexuală: asexualismul. Din ce în ce mai mulți oameni devin adepții acestui trend sexual, singura vedetă din România care și-a recunoscut orientarea sexuală, în cadrul propriei emisiuni de la TV, fiind Mircea Badea.

Prieteni și băsiști. Trebuie să fac o declarație care o să vă dărâme pifometrele. După atâția ani de locuit cu părinții și bunica, refuzul de a întreține o relație decentă cu presa și măscările la care m-am coborât pentru domnul Voiculescu, recunosc: sunt asexual. Adică nu simt nevoia de contact sexual. Eu mă bucur doar când se bucură colegii de trust și patronul. Juisez năbădăios la orgasmul lor”, a declarat Badea în timpul emisiunii, în încercarea de a mai crește ratingul, că-l bate și OTV-ul, de-l ascultă cu urechea.

   Implicați în viața sexuală a românilor, membrii Noua Dreaptă au declarat că vor organiza un marș al normalității, fiind contra abstinenței, dar neavând nimic împotrivă dacă-i din motive religioase. Aceștia vor afișa pancarte cu mesaje precum: „O istorie regulată, nu ne oprim niciodată!”, și „Fă sex cât de des mai poți, pentru neam plin de roboți!”.

 

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare