HomeStiriSupărați pe Coca-Cola, maghiarii lansează campania „Împarte o pâine”

Supărați pe Coca-Cola, maghiarii lansează campania „Împarte o pâine”

De parcă n-ar fi fost de ajuns că nu sunt lăsați să-și arboreze steagul pe clădirile instituțiilor publice, maghiarii din Ținutul Secuiesc au  dat de o nouă problemă: în campania „Împarte o Coca-Cola” ei s-au simțit discriminați, deoarece pe nicioo doză sau sticlă nu s-a regăsit vreun István, Ildikó sau Levente. „Am căutat într-o zi chiar și două ore în toate supermarketurile din Sfântu Gheorghe și n-am găsit nicio doză cu numele meu”, ne-a dezvăluit un tânăr pe nume Kelemen Verestóy, vizibil afectat că nu poate să împartă o Cola cu el însuși.

Drept răspuns la atitudinea discriminatoare a celor de la Coca-Cola, maghiarii din Ținutul Secuiesc pregătesc, la rândul lor, o campanie similară. Intitulată „Împarte o pâine”, ea se va derula în orice bufet, chioșc ori supermarket din zonă și le va oferi  locuitorilor posibilitatea să aleagă cu cine să împartă o pâine, cu excepția românilor însă.

În fața unui asemenea scandal, cei doi deputați PNL care vor să în următoarea Constituție romii fac presiuni asupra celor de la Coca-Cola să protejeze românii din zonă și să scoată pe piață doze de Cola pe care să scrie „Împarte o cola cu un ungur”.

 

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare