HomeStiriTabără ilegală de țigani pe Marte, descoperită de roverul...

Tabără ilegală de țigani pe Marte, descoperită de roverul Curiosity

O tabără de țigani construită ilegal la poalele craterului Gale, pe Marte, a fost descoperită de roverul Curiosity în cadrul misiunii acestuia de a stabili dacă pe Planeta Roşie se poate locui.  La aflarea veștii că terenul său de pe Marte este folosit, Gigi Becali le-a cerut americanilor, dacă tot sunt acolo, să demoleze taberele ilegale, ca până la următoarele alegeri să le poată construi el niște case în altă zonă.

Din primele date primite de cei de la NASA și din interviul dat de Dioclețian, regele țiganilor marțieni, compatrioții noștri au ajuns pe Marte după ce s-au îmbarcat toți 74 într-un maxi-taxi din București cu destinația Spania. Undeva pe drum s-au pierdut și au ajuns mult mai departe.

Noi ne-am pierdutără, dar nu ne deranjează asta, că aici e liștine și bine. Avem și locuri de muncă și e bine. Acum, dacă ați venit, o să vă rugăm să trimiteți nește bani acasă la rude, că am făcut avere din vândutul de piatră marțiană veche”, a declarat Dioclețian pentru cercetătorii de la NASA.

Oamenii de știință vor continua să analizeze imaginile trimise de roverul Curiosity, aceștia fiind siguri că undeva în zarea marțiană au văzut și acoperișul unei case cu turnulețe.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare