HomeStiriTraian Băsescu l-a convins pe Papa Benedict al XVI-lea...

Traian Băsescu l-a convins pe Papa Benedict al XVI-lea să comită un gest șocant

Traian Băsescu nu s-a dus la Vatican pentru a gusta din vinul catolic de împărtășanie, așa cum au dorit să ne convingă gurile rele, ci pentru a încerca să-l convingă pe Papa Benedict al XVI-lea să comită un gest șocant: să renunțe, asemenea lui, la demisia pe care și-a anunțat-o la începutul acestei săptămâni.

Din câte se pare, ideea le-a venit unor persoane din anturajul Papei, după ce și-au dat seama că doar un politician român de prim rang l-ar putea convinge să nu renunțe la putere și i-ar putea arăta Vicarului lui Hristos cum să te faci că ai uitat o promisiune de acest fel. „L-am luat în consideraţie și pe fostul vostru premier Tăriceanu, sau Răzgândeanu, am uitat cum îl cheamă, însă Papa nu auzise de el”, ne-a mărturisit, sub protecția anonimatului, unul dintre cardinalii apropiați de Benedict al XVI-lea.

„Dragă Părinte, nu vă faceți griji. Și eu am zis că-mi dau demisia în cinci minute, dar n-am făcut-o, hă hă hă. Și dacă găozarii o să vă ia la întrebări, puteți să începeți să plângeți, la mine a funcționat de fiecare dată”, i-ar fi spus Traian Băsescu Suveranului Pontif, care a fost impresionat de cuvintele pline de tâlc ale șefului statului.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare