HomeStiriULUITOR! Iată adevăratul arsenal militar al Coreei de Nord

ULUITOR! Iată adevăratul arsenal militar al Coreei de Nord

Fofilați în câteva dintre locurile-cheie ale Coreei de Nord, corespondenții externi ai Academiei Cațavencu au reușit să obțină o informație colosală, pe care au transmis-o, în prealabil, și tuturor aliaților noștri din NATO: adevăratul arsenal militar al lagărului țării care ține, de ceva vreme încoace, prima pagină a ziarelor de pe mapamond. Vă prezentăm, în exclusivitate, cele mai importante atuuri militare ale Liderului Suprem Kin Jong-un în lupta sa cu imperialiștii din Seul ori din Washington:

  • 24 de milioane de țevi cu cornete, câte una pentru fiecare sclav tovarăș al lui Kim Jong-un. În plus, după cum ne-au relatat sursele noastre, ultimul cornet este păstrat întotdeauna pentru final, în cazul în care nord-coreeanul este capturat de inamic.

  • 10 milioane de furculițe de plastic, numai bune pentru scos ochii vrăjmașilor.

  • O brișcă a lui Stalin, rămasă din timpul negocierilor cu Kim Ir-sen.

  • 500.000 de avioane confecționate din hârtie cartonată și 10.000 de elicoptere militare, fabricate din hârtie creponată.

  • O colecție de viruși informatici concepuți în laboratoarele dotate cu computere 286 din Phenian.
  • O armată alcătuită din 1,1 milioane de militari înfometați din motive tactice: din câte se pare, oamenii de știință din Coreea de Nord au descoperit că, dacă luptă înfometați, soldații pot trece mai ușor peste inhibiții.

  • Bomba cu gaz. Deși s-a speculat îndelung în ce măsură Kin Jong-un are bomba atomică, corespondenții AC au aflat că, de fapt, aceasta este o bombă cu gaz. La fabricarea ei au participat membri ai elitei din Phenian, singurii care aveau acces la leguminoase (precum fasolea) ori plante crucifere.

  • 100 de nave de război și 50 de submarine, din colecția personală de Kinder a Liderului Suprem Kin Jong-un.

Exclusiv online

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare