HomeStiriULUITOR: o vânzătoare unguroaică din Ținutul Secuiesc este acuzată...

ULUITOR: o vânzătoare unguroaică din Ținutul Secuiesc este acuzată de trafic de pâine

Un nou caz din Ținutul Secuiesc este pe cale să inflameze spiritele din România: tanti Ildikó, o vânzătoare de etnie maghiară din Miercurea-Ciuc, riscă să fie concediată după ce camerele de supraveghere din magazinul unde aceasta lucrează de 10 ani au surprins-o vânzându-i o pâine unui român.

Deși, într-o primă fază, a negat evenimentul, patronul buticului s-a sucit după ce a fost pus în fața probelor video. „Este inadmisibil ce s-a întâmplat acolo”, a declarat acesta în exclusivitate pentru reporterii Academiei Cațavencu. „Auzisem unele zvonuri de acest fel, dar n-am putut să cred niciodată că tocmai Ildikó va trăda politica magazinului nostru, după 10 ani întregi în care nu a vândut nici măcar o firimitură unui român”, a continuat acesta. Conform unor surse locale, evenimentul care s-a petrecut aseară nu este întâmplător: mai mult ca sigur tanti Ildikó lucra sub acoperire, ea făcând parte dintr-o rețea de traficanți de pâine, făină și kürtőskalács către români, care opera de ceva vreme în câteva cartiere din Miercurea-Ciuc.

Din câte se pare, dacă nu ar fi fost prinsă, Ildikó ar fi avut șansa de a distribui și marfă pentru românii mai înstăriți din zonă: pâine cu cereale integrale, venită direct din București.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare