HomeStiriUn chirurg plastician confirmă: "I-am micșorat de multe ori...

Un chirurg plastician confirmă: “I-am micșorat de multe ori nasul lui Victor Ponta”

O dezvăluire a chirurgului plastician Gheorghe Siliconu, șeful clinicii “O față nouă”, face rumori pe scena politică din România: Victor Ponta a fost, în ultimul timp, expus mai multor intervenții chirurgicale  de reducere a lungimii nasului.

Din câte ne-a declarat doctorul, acesta s-a prezentat pentru prima oara la el anul trecut, fix după ce USL a venit la putere, cu un simptom foarte ciudat: după fiecare apariție la Antena 3 ori intervenție publică, nasul i se lungea într-un mod inexplicabil. Diagnosticat până la urmă cu “sindromul Pinocchio”, Gheorghe Siliconu i-a recomandat premierului un remediu chirurgical la îndemâna oricărei vedete mondene: o rinoplastie. Problemele au apărut atunci când, în urma primei intervenții chirurgicale, nasul lui Ponta a continuat să se mărească. “Prima oară am crezut că e o anomalie dar, după ce am ascultat declarațiile domnului prim-ministru, mi-am dat seama că dânsul e încă bolnav, suferă de minciunită cronică, dublată de personalitate bipolară și schizofrenie”, a mărturisit dr. Siliconu.

Acestea a mai adăugat că, pe fundalul ultimelor scandaluri legate de Roșia Montană sau gazele de șist nasul lui Victor Ponta a ajuns la dimensiuni astronomice, luând deja în calcul posibilitatea de a aduce un grup de experți internaționali pentru a rezolva această problemă înainte de vizita liderului PSD în America.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare