HomeStiriUSD anunță că va organiza referendumul pentru noua Constituție...

USD anunță că va organiza referendumul pentru noua Constituție în Crimeea

Impresionați de prezența la vot a locuitorilor Repubilicii Crimeea la referendumul de alipire la Rusia, Victor Ponta și Liviu Dragnea au declarat că vor să organizeze votul pentru modificarea Constituției României pe teritoriul celei mai noi achiziții a lui Putin. Cei doi lideri social-democrați sunt convinși că locuitorii din Crimeea vor alege să valideze noua Constituție românească, mai ales după ce le vor explica acestora că alternativa (băsistă) este un document legal fascist care legalizează mascrarea în masă a rușilor de pretutindeni.

Liviu Dragnea se pare că va fi șeful de campanie al USD în Crimeea. Acesta le-a spus jurnaliștilor că prezența de 83% de la referendumul de ieri este, într-adevăr, cam mică pentru standardele PSD-ului și pentru numărul mare de morți generant de multiplele războaie petrecute în peninsulă de-a lungul timpului. Explicația baronului baronilor este că mulți dintre cei care și-au dat viața în Crimeea nu-s etnici ruși, ci europeni (printre care și mulți români), ucrainieni și tătari, iar aceștia nu au putut convinși de Kremlin să voteze pentru alipire, mai ales când, pe majoritatea dintre ei, tot Kremlinul i-a băgat în mormânt. Când vine vorba de Constituția țării noastre, însă, Dragnea consideră că lucrurile stau mult mai bine și mizează pe o prezența la urne de peste 200%.

Cu privire la legalitatea organizării în cu totul altă țară a unui referendum care stabilește ce constituție va avea România, liderii usediști a spus că e vina lui Crin Antonescu.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare