HomeStiriVladimir Putin recunoaște: "Da, sunt un troll!"

Vladimir Putin recunoaște: “Da, sunt un troll!”

Într-un interviu recent pe care la acordat în exclusivitate revistei noastre, Vladimir Putin a dezvăluit, în sfârșit, secretul ultimelor sale acțiuni de pe scena politică internațională, după ce ne-a declarat că, citez, “este un troll”.

Recunoscând public adevăratul mobil al acțiunilor sale, Vladimir Putin a pus punct speculațiilor enunțate fie de lideri mondiali, fie de specialiști în relații internaționale de la universități cu prestigiu din întreaga lume. Cu alte cuvinte, toate teoriile enunțate până acum, care speculau că la mijloc ar fi fost vorba fie despre mărimea (sau, mai exact, absența) penisului liderului de la Moscova, despre dorința acestuia de a reface fosta Uniune Sovietică ori intenția de a câștiga mai mulți bani de pe urma exportului de gaze spre Europa sunt greșite. “Tavarisci, să nu credeți toate prostiile alea pe care le zic occidentalii despre mine. N-am eu nicio treabă cu toate astea, eu doar mă distrez, e destul de plictisitor zilele astea prin Rusia”.

Din câte se pare, arsenalul troll-ului de la Moscova nu se rezumă doar la referendumuri organizate sub amenințarea tancurilor sau scumpirea gazului. El ne-a declarat că plănuiește ca la următoarea întâlnire cu Obama să-i tragă acestuia pantalonii jos în fața presei internaționale ori la viitoare discuție bilaterală cu Angela Merkel să-i schimbe o halbă de bere proaspătă cu una răsuflată și ținută o zi la soare.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare